Publicat per

Perquè els mars també són importants

En aquesta obra titulada “Perquè els mars també són importants”, té com a objectiu educar a la gent i sobretot a les noves generacions, també busca conscienciar sobre el greu problema que tenim en els nostres mars/oceans i la gran quantitat de contaminació i acidificació que porten. Protegir els nostres oceans ha de ser una prioritat, ja que la biodiversitat marina és vital per al nostre planeta i per a les persones.

Amb aquesta obre creada amb materials reciclats i reutilitzats busca situar-nos en una posició ètica per al mar, és a dir posar-nos en la seva pell, donant la sensació que estem submergits en ell, perquè així evitem a tot costa continuar danyant aquest ecosistema i a la mateixa vegada continuar danyant-nos a nosaltres mateixos.

Debat0el Perquè els mars també són importants

Deixa un comentari